Smykker: Det lille ekstra

Smykker

Din påklædning siger meget om dig og dit humør. Du kan udtrykke din personlighed på mange måder igennem det, du tager på. Men tøjet er ikke den eneste udtryksform, du har at gøre med. Du kan også gøre rigtig meget med smykker.

Smykker er ofte ikke det mest dominerende i et outfit. Smykker giver det der lille ekstra. De giver små detaljer, der kan fange øjnene og dreje det samlede udtryk lidt i en anden retning.

Vil du gøre noget ud af din påklædning, så må du også tænke på dine smykker. De giver sammen med dit tøjvalg et indtryk af dig.

Udtryk personlighed

Smykker kan gøre utroligt meget ved dit udtryk. De kan udtrykke lige det, du gerne vil udstråle. Glæde ved livet, at du er sofistikeret, enkelhed og farverighed er noget af det, smykker kan give dit samlede udtryk. Du kan bruge smykkerne som et lille hint, eller du kan lade dem fylde mere og råbe højere.

Der findes mange forskellige slags smykker, der ser meget forskellige ud. De gør alle sammen noget forskelligt ved din stil. Du kan altså lade dine smykker støtte op om din tøjstil. Du kan også vælge at kombinere flere udtryk, så du rammer mere præcist på din blandede personlighed.

Smykker er for alle

Er du kvinde, bruger du sikkert smykker ofte. Er du mand, gør du måske ikke. Men smykker er for alle. Begge køn og alle aldre kan gå med smykker.

Du vil som kvinde måske vælge nogle andre smykker end mænd. Er du mand, vil dit smykkevalg måske ikke ligne kvinders. Men vi er alle forskellige. Du kan vælge de smykker, du kan lide. Om de så er feminine, maskuline eller noget helt tredje.

Der er ikke noget ved dig, der skal forhindre dig i at gå med smykker. Dit køn har ingen betydning. Din stil og dit udseende skal heller ikke holde dig tilbage. Hvis du vil gå med smykker, så gå med smykker.

Smykker

Pas på dine smykker

Har du nogle smykker, du er rigtig glad for, så må du tænke på at passe godt på dem. Smykker bliver udsat for meget. Når du har dem på, udsættes de for sved og måske regn og skidt. Bader du med dine smykker på, udsættes de for saltvand, klor eller sæbe.

Vil du gerne have dine smykker til at holde længe, så pas på dem. Tag dem af, når du går i bad og i seng. Tag dem af, når du vasker og spritter hænder. Opbevar dem i en stofpose, når du ikke bruger dem. Så ligger de ikke hulter til bulter i en skuffe og ridser hinanden. Overvej også, om du skal have smykker på, når du tager på stranden.

Passer du godt på dine smykker, kan de heldigvis holde i mange år. Nogle smykker går i arv i familier. Har du et specielt smykke, kan det også gå i arv til næste generation. Men så skal du passe godt på det. Så kan dine børn og børnebørn også få lov til at bruge dem og få det der lille ekstra til outfittet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.