Sådan finder du en god frokostordning i Århus

Pandemien ser ud til at være ved vejs ende, og danskerne begynder stille og roligt at vende tilbage til fælleskontoret og industriområderne for atter at varetage deres job in-house.

 Det betyder også at der atter er blevet travlt i frokostordnings branchen i Århus. Faktisk er der så stor efterspørgsel på frokostordninger at de Århusianske cateringvirksomheder og restauranter mangler hænder.

 Men hvordan finder du lige præcis den helt rette frokostordning til jeres virksomhed?

 For selv om udvalget når du søger på frokostordning Århus virker næsten uoverskueligt, så handler det stadig om at vælge den rette. 

Frokostordning til 5 eller 500

Det er bestemt ikke lige meget om i er 5 eller 500 der skal have en frokostordning, for selv om mange virksomheder reklamerer med frokostordning Århus – uanset antal kuverter, så er der som tidligere nævnt lige nu mangel på arbejdskraft i de mange køkkener.

 Derfor er det første du skal gøre, at sikre dig at det firma du vælger, selvfølgelig også kan levere det rette antal kuverter på daglig basis.

 Nogle steder kan det også koste et gebyr hvis i f.eks. er under 10 eller 3 medarbejdere, og det kan måske sagtens betale sig at få maden derfra for jer, men derfor er det rart at kende prisen på forhånd.

 Start derfor altid med at sikre at i kan få leveret det antal kuverter i skal bruge.

Variation er vigtigt

Ligesom du hurtigt bliver træt af at have den samme madpakke med hjemme fra dag efter dag, så vil du også hurtigt blive træt af hver dag at få sandwich, eller kyllingesalat til frokost, uanset hvor lækkert det måske lyder lige nu.

 Derfor kan det være en god ide at vælge et tilbud hvor der indgår flere muligheder for variation. Det kan være der er en ugentlig eller månedlig madplan, det kan også være en buffet hvor der løbende bliver skiftet ud af forskellige retter, eller noget helt tredje.

 Spørg evt. ind til hvordan leverandøren påtænker sig at skabe den nødvendige variation.  

Skal der tages særlige hensyn? 

Kost i dag er næsten lige så individuel som tøjsmag, og måske er Jytte fra kundeservice glutenallergiker, mens Per fra lageret er vegetar. Halvdelen af firmaet er på Palæo kost, mens et par stykker ikke spiser stivelse.

 Vil du gerne have en frokostordning der passer til alle, så er det vigtigt at tage hensyn til den enkelte medarbejders behov og stil. Start med at spørge dine medarbejdere om der er nogle former for allergier, eller særlige kost-retninger der skal følges.

 Hør derefter leverandøren om de kan levere mad der svarer overens med dette.

Få flere tilbud

Pris, udbud og kvalitet kan svinge meget når det kommer til frokostordninger i Århus, og det er selvfølgelig både op til dig og dine medarbejdere hvor meget i vil bruge på en frokostordning.

 Det kan være en god ide at få et par tilbud, og evt. prøvesmage nogle forskellige frokoster inden i vælger. Det burde der være rig mulighed for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.