Reklameslik er mere effektivt end du tror

Reklameslik

Slik med logo kan være den perfekte reklameartikel til din virksomhed. Slik er nemlig noget som næsten alle er vilde med, og det gør det til den perfekte reklamegave. Hos TopSupplies har du mulighed for at vælge mellem et stort udvalg af forskelligt logo slik, som du kan glæde dine kunder med.

En diskret reklameartikel

Lad reklame slik stå rundt omkring på kontoret, hvor kolleger og kunder kan nyde det. Slik med logo kan også medbringes på messer eller til andre events. Her kan du med fordel dele det ud i store mængder. Det kan designes som du ønsker og med netop det visuelle udtryk, som du mener skal repræsentere din virksomhed. Der er mange muligheder for, hvordan du kan implementere logo slik i din markedsføring.

Du kan blandt andet sende slik med, når dine kunder bestiller vare hos jer. Her kan slikket give pakken et eksklusivt look, samtidig med at du overrasker dine kunder med lækre søde sager, som de kan dele ud. Lad bolsjer gemme sig blandt pakkefyld, hvor det udgør en diskret gave til modtageren.

Slik til alle og enhver

Mange går op i den grønne omstilling. Her kan du komme dine kunders interesse i møde, ved at tilbyde miljøvenligt reklame slik. Du kan nemlig få slik, som er placeret i en klimaneutral papirsbøtte og som er nem at genbruge. På bøtten kan du får trykt jeres logo eller slogan på en smuk måde og dermed opnå reklame samtidig med at i hjælper miljøet. Dine kunder vil med sikkerhed værdsatte, at i kæmper for at udfase miljøskadelige produkter i forbindelse med jeres markedsføring. Mange er gået med på den veganske bølge, som kæmper for at skære ned i produktionen af kød. Du kan hos TopSupplies får et stort udvalg af veganske vare til dine kunder, som ikke spiser gelatine. Du kan blandt andet få lækre veganske frugtbolsjer i en metalbox, hvor dit logo kan stå på. I støtter samtidig miljøet ved at vælge en metalbox frem for plastik.

En god arbejdsplads

Logo slik bør ikke kun glæde dine kunder og samarbejdspartnere. Du kan nemlig med fordel have reklame slik stående på arbejdspladsen, hvor dine ansatte kan få glæde af jeres reklameartikel. Du kan for eksempel have lækre karameller stående i smukke glas rundt omkring på kontorer eller i receptionen. På denne måde går dine ansatte aldrig sukkerkolde.

Hvis dit firma afholder fester eller arrangementer kan i med fordel have jeres logo på chips og popcorn. I kan designe små poser med chips med jeres logo, som vil se flot ud til de fester og events, som jeres firma holder. Derudover kan det hjælpe til at mindske coronasmitte idet, at jeres snacks er portionsanrettet. Slik som reklamegave kan også være humørforstærkende, hvis dine ansatte er blevet trætte af at arbejde hjemme. Få dem i godt humør igen, ved at sende den lækkerier, som de kan hygge sig med på hjemmekontoret. Glade kolleger er nemlig mere produktive og det vil derfor påvirke din virksomhed positivt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.