Kontorstole er ikke bare et møbel, som du sidder på hver dag

Stolen er ikke kun et redskab til at give komfort, men fortæller også om virksomhedens kultur, politik og filosofi samt om medarbejdernes holdning til deres arbejde. Det er derfor vigtigt med gode kontorstole, underordnet om det er til dit hjemmekontor eller til din virksomhed. Køb din kontorstol i dag hos www.inventarland.dk

Den type kontorstol, der vælges, siger noget om den type arbejde, der skal udføres på det pågældende kontor. Hver type virksomhed eller branche vil have forskellige behov og betingelser, som vil påvirke valget af en kontorstol langt mere end de personlige præferencer og smag hos dem, der sidder på kontoret. Mange revisorer og folk der arbejder med finans har for eksempel specielle muse som hjælper dem med at navigere hurtigere i et excel-ark. Dette er nødvendigt da, det effektivere arbejdet og hjælper deres albue og ryg.

Der er tre hovedpunkter at tage hensyn til, når man vælger en kontorstol: budget, vægtbegrænsninger og udseende.

Budgettet er sandsynligvis en af de vigtigste faktorer – hvis du har brug for 10 kontorstole af høj kvalitet, så skal du finde en måde at betale for dem på. De fleste kontorstole er forholdsvis billige i dag, men der er stadig et stort udvalg – fra læderstole af højeste kvalitet, der holder i mange år, til billigere stole af stof og hård plast. Hvis man er en lille start up virksomhed har man måske ikke penge til at kaste efter det dyreste af det dyreste. Når det så er sagt, så er det alligevel værd at bruge nogle kroner på ordentlige stole – da det i sidste ende løber op i en højere enhed. Det er umuligt at prissætte sunde, raske og glade medarbejdere, men man kan prissætte en god kontorstol, som i sidste ende vil resultere i gode medarbejdere.

Vægt

Vægtbegrænsninger spiller ind, hvis du har brug for flere mindre kontorstole eller forventer, at nogle møbler skal flyttes rundt ofte – jo lettere de er, jo lettere kan stolen flyttes – men det er måske ikke vigtigt i dit tilfælde.

Design

Udseendet bør også afhænge af, hvilken slags arbejdsplads du har – hvis dine medarbejdere ønsker en stol i business-stil med nakkestøtte og armlæn, skal du vælge en stol, der passer til det overordnede tema i din virksomhed. Den bør også passe til både farveskemaer samt design. De forskellige typer kontorstole som man kan vælge mellem er: stof, vinyl, læder, mesh.

Det betaler sig

Som virksomhedsejer eller leder er det ofte svært at forstå, at den stol, du sidder på, er lige så vigtig for dit helbred og din produktivitet som computeren eller andet udstyr foran dig. Kontorer har generelt en fast indretning og stil med et fælles valg af møbler, herunder borde og stole. Hvis dit miljø omfatter moderne linjer med skriveborde med glasplader og ergonomiske stole til hver enkelt medarbejder, vil disse elementer alle arbejde sammen for at skabe et behageligt arbejdsområde. Med denne type indretning er det også muligt for den enkelte medarbejder at personliggøre sit eget arbejdsområde med fotografier, kunstværker og dekorativt tilbehør, herunder blomster, planter og andet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.