Fire ideer til accessoires til håret

Hårpynt

Mange kvinder og piger sætter ofte håret på samme måde, når de skal på arbejde eller i skole. Indimellem kan man godt trænge til at prøve noget nyt, men det kan være svært lige at finde på, hvad det skal være.

Nogle gange kan det gøres med noget fint hårpynt, som udgør prikken over i’et, og måske inspirerer det også til at prøve andre måder at sætte håret på.

Hårklemmen

Inden for de sidste år er hårklemmen blevet ret moderne. I gadebilledet ser man mange piger og kvinder, som går med dem i alle farver og størrelser. Hvis du ikke er hoppet med på moden endnu, kan det måske være det, du skal prøve for at pifte hverdagsfrisuren lidt op.

Med hårklemmen vælger de fleste at sætte håret i en knold i nakken, hvor klemmen bruges i stedet for en elastik. Det er en virkelig fin frisure, som hverken kræver meget tid eller øvelse – du skal bare lige prøve dig lidt frem med, hvordan håret skal vikles, for at det er pænt i lige netop den klemme, du har købt.

Hårklemmen som hårpynt kan også være en god måde at få flere farver ind i dit outfit. Du kan for eksempel købe en klemme i en farve, som passer til det meste af dit tøj, og måske nogle klemmer, som er mere farverige. På den måde kan du skifte dem ud efter, hvad der passer til dit tøj.

Scrunchies

Scrunchie elastikken er også blevet en trend inden for de sidste år. Der er mange som vælger at bruge scrunchies frem for almindelige elastikker. Udover at scrunchies er virkelig fine som hårpynt, er de ofte også langt mere behagelige end almindelige elastikker.

Der findes efterhånden scrunchies i rigtig mange forskellige farver, så det burde være til at finde en farve eller to, som passer til dig. Ligesom med klemmen kan du her vælge at have et par scrunchies, som passer til det meste tøj og så nogle stykker med farve, så du kan vælge scrunchie ud fra, hvad der passer godt til dit outfit.

Hårpynt

Spænder

Der findes et hav af forskellige spænder, som du kan bruge som hårpynt, hvad end du har det opsat eller løst. Mange vælger for eksempel at holde det forreste hår tilbage med et fint spænde frem for en elastik. Også her kan det være skønt at variere ved at have forskellige spænder, som kan passe til forskellige outfits.

Hårbånd

Hvis du er lidt mere modig, kan du vælge at investere i et hårbånd. Der er mange, som ikke har mod på at gå med hårbånd, fordi at det kan skille sig lidt ud. ligesom at nogle påstår, at de ikke er pæne med en hue, er der nogle, der mener det samme om hårbånd.

Hårbånd er virkelig fine og det er en god måde at bruge hårpynt på, uden at du skal rode dig ud i vilde frisurer. Hvis du godt kan lide dem, er det bare med at kaste dig ud i det, selvom du måske ikke synes, at det klæder dig til at starte med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.