Er det en hør bordløber der skal pryde festens borddækning?

En bordløber er lige præcis det der kan være med til at sætte prikken over i’et på en helt perfekte borddækning. Det kan være det ekstra til bordet som du bruger i hverdagen eller som du har på bordet til de festlige begivenheder, bare for at det skal være en smule anderledes end det plejer. Der er mange forskellige bordløbere og en af de muligheder du har er en hør bordløber. Her får du et naturligt udtryk til borddækningen og måske lige præcis det der skal til på dit bord. 

Det rolige udtryk får du med hør 

Når du skal finde en bordløber der ikke er alt for fin, men som stadig giver et ekstra pift på bordet, så kan en hør bordløber være det helt rette valg. Her får du naturlige materialer der ikke nødvendigvis ser glansende og sprudlende ud i materialet og overfladen, men som er lidt mere råt end de andre alternativer til bordløbere. Der findes en hør bordløber i forskellige farver, både den helt naturlige rå ufarvede bordløber eller farver efter din smag, så det passer perfekt til den øvrige indretning og pynt omkring bordet. 

Sæt stoffer og tekstur på bordet 

Det kan virke lidt kedeligt kun at have en dug på bordet, hvad end der er tale om hverdagsspisebordet eller bordet til den store festlige begivenhed. Her kan du toppe dugen med lidt ekstra tekstil og struktur ved at tilføre en hør bordløber. Så er det ikke blot en plan dug du har til dekoration, men nogle kontraster og naturlige materialer der er med til at sætte en form for kulør til dem der sidder omkring. 

Hør er populært i den daglige indretning 

I den skandinaviske og nordiske indretning er hør et af de materialer der går igen og igen. Hør er et af de materialer der er nemme at have med at gøre og som kan sammensættes med de fleste andre former for materialer og den øvrige indretning. Den ufarvede hør har et naturligt spil i farven og giver et udtryk af at lade de ydre omgivelser komme indendørs. Når du vælger en hør borløber til dit bord, hvad end der er tale om sofabordet i stuen, spisebordet i køkkenet eller det helt store festbord, så er du med til at lukke naturen med ind i rummet og en ekstra oplevelse til dem der måtte sidde omkring. 

Skab en rød tråd mellem dit tøj og borddekorationen

Du har et stort forspring, hvis det er dig der står for borddekorationen og anvender en hør bordløber, hvis du gerne vil matche bedst muligt med omgivelserne. Det er nemlig ikke kun i indretningen af hør materialet er populært, det er det særligt også når det kommer til eksklusivt tøj. Hør er et blødt og luftigt materialer der altid giver lidt ekstra klasse til outfittet. Uanset om der er tale om en buksedragt eller en simpel skjorte, så kan du få det hele til at passe sammen med materialet af hør. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.