Dette legetøj skal dit barn have til udendørs leg

scoot and ride

Der er intet federe, end at tage børnene med udendørs og bruge kvalitetstid i den friske luft. Børn elsker at give den gas og lege udenfor under åben himmel, hvor de kan boltre og more sig i timevis. Hvis du leder efter et sjovt legetøj, som samtidig er lærerigt og perfekt til udendørsleg, så skal du anskaffe dig et løbehjul. Et løbehjul er et fantastisk redskab, der både byder op til masser af sjov og grin, og som samtidig træner dit barns motoriske færdigheder. 

Masser af fart på to hjul

Børn elsker at lege, eksperimentere og prøve grænser. Et løbehjul er det perfekte stykke legetøj på to hjul, som dit barn vil have glæde af at drøne rundt på. Et løbehjul er et super godt forstadie til barnets første cykel, da løbehjulet ikke kræver samme balanceevne og kan benyttes i meget lavere fart. 

Et scoot and ride løbehjul er det optimale valg af løbehjul til små børn, da det er designet netop til fart og balancetræning for den lille. Scoot and ride løbehjulet er skabt netop til at træne motorikken og balanceevnen hos de mindre børn. Løbehjulene er smart designet i letvægts aluminium og kommer med 3 hjul, to foran og et bagved, således at det altid står oprejst og er klar til brug. 

Derfor skal motorikken trænes

Børns motoriske udvikling er utrolig vigtig i de første år i deres liv. Børn sanser konstant og lærer om deres krop og omgivelser. Balancesansen er en del af muskel-ledsansen, hvor barnet lærer om sin egen krop og, hvordan den bevæger sig. Denne motorik styrkes, når barnet får lov til at bevæge sig på et løbehjul. Scoot and ride løbehjul er derfor velegnet til at træne netop disse sanser. Barnet får lov til at udforske, lære og prøve grænser af på en sikker måde.

Når dit barn triller afsted på et løbehjul, så stimulerer det musklerne samtidig med, at barnet træner deres koordinationsevne og balanceevne. De lærer, hvordan skub med benene skaber fremdrift og, hvordan man triller længere jo mere man skubber. Det er en optimal måde, at lade dit barn lære at bruge deres krop på.

Scoot and ride til de helt små

Scoot and ride løbehjul findes til alle aldre, så selv din 1 årige kan få lov til at prøve kræfterne af med et særligt designet miniløbehjul. Løbehjulene kommer i mange alsidige designs med ekstra støtte, justerbart sæde, opbevaringsplads og sikkerhedspuder. Det skal være sjovt, men også trygt, at prøve balanceevnen af. Derfor er alle scoot and ride løbehjul designet med komfort og sikkerhed for øje, så dit barn trygt kan rulle afsted uden at komme til skade. Skulle der komme for meget fart på, så har scoot and ride en smart stopklods foran, som sikre at den lille ikke falder på næsen i værste tilfælde.

Scoot and ride løbehjul inviterer til timevis af træning, udendørs leg og gode grin. Løbehjulet kan trilles med på en tur til børnehaven, bruges hjemme på terrassen eller til de små hjemme på stuegulvet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.