Design dit eget unikke plankebord af egetræ eller valnød

plankebord

Hvert et hjem er unikt. Derfor skal dit bord også være det. Et bord kan være et samlingspunkt for familien. Et godt spisebord er, hvor folk samles til aftensmad og morgenmad, deler historier om dagen og har samvær og hygge. Det kan også være et sted, hvor man nyder en stille kop kaffe alene om eftermiddagen. Et sofabord til stuen kan være et samlingspunkt for snacks til en filmaften. Dit bord er en vigtig del af hverdagen og dit hjem. Derfor skal du også have det rigtige bord til dit specifikke hjem.

Plankebord

Her kan du finde plankeborde, der bliver lavet præcist til dig. Du designer selv dit eget bord ved først at vælge, hvilke ben bordet skal have, størrelsen på dit bord og hvilken træsort bordet skal laves i. Med dit eget design og et godt snedkerarbejde får du et bord, der er helt unikt og som står smukt og holdbart i dit hjem. Du kan købe olie med, så du kan vedligeholde og rengøre bordet meget nemmere, og så det forbliver smukt så længe som muligt. Bordene er lavet med tykke og brede planker, så du får det mest naturlige udtryk, og mønstrene i træets årer står tydeligt frem. Træplankerne i sig selv er nøje udvalgt, og der er garanti for kvaliteten, så dit bord holder i flere år.

Ben

Vil du have et let bord med slanke ben? Hvis benene er af træ ligesom bordet, skal de også olieres og behandles for at holde længst muligt. Til gengæld bliver det naturlige udtryk fuldendt, hvis bordet kun er lavet af træ. En blanding af metal og træ giver dog et andet udtryk og en blanding af noget mere moderne og det naturlige. Du kan få nogle robuste ben, der giver mere råt til plankebordet eller holde det elegant og simpelt med tynde bordben, uanset om de er af stål eller træ.

Størrelse

Bordets størrelse er naturligvis vigtig, når det skal tilpasses hjemmet. Størrelsen på bordet kommer an på, hvor mange der til dagligt skal sidde ved det, og hvor mange gæster der skal være plads til. Det er også muligt at få ekstra bordplader, så du sparer plads til hverdag, hvis det ikke er så ofte, der kommer gæster. Der er også runde spiseborde eller sofaborde af smukke planker, der har standardstørrelser.

Materiale

Den træsort, bordet bliver lavet i, har stor indflydelse på, hvordan det ser ud. Du kan se forskellige eksempler på borde af egetræ og valnød for at finde ud af, hvad der passer bedst til dit hjem. Valnød har en mørk og nogle gange let rødlig farve, mens egetræ kan være både lyst og mørkt. Det er op til dig, hvad du foretrækker, og hvad der passer til dit hjem. Du kan designe det udtryk, du vil have, hvad enten det er naturligt og rustikt eller med mere moderne elegance. Uanset hvad, får du et smukt, glat plankebord, der er helt unikt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.