Bestil dine nye flotte gardiner hos gardinbus.nu – i og omkring København

gardinbussen København

Gardiner klæder et hjem på mange måder. Oftest bløder de ens hjem op i smukke tekstiler og ligeledes farver. Farver som dertil kan passe ind i andet interiør. Ligeledes er de forbundet med hygge, når mørket falder på og kan skærme af, hvis solens stråler bliver for varme.  

Gardinsyning er et omfattende projekt 

 At sy gardiner til sit hjem kan være et omfattende projekt. Hvis man dertil ikke er en rutineret syerske kan det ende ud i et ærgerligt projekt, hvor det ikke helt blev som man ønskede det, som dertil kan have kostet en formue. Så at lade fageksperter stå for gardin projekter til ens hjem, er penge der virkelig er givet godt ud. For du får gardiner, der er skræddersyet til dit hjem gardinbus København. Et færdigt resultat, som du vil glædes over hver dag. 

Nem bestilling via nettet eller via telefon 

Det er blot at udfylde formularen på deres hjemmeside eller ringe dem op og aftale en tid for besøg af gardinbus.nu, som dertil er helt gratis. De klarer stort set resten, hvilket du som kunde vil sætte stor pris på. De kan ligeledes vejlede dig omkring materialevalg til de rum, du ønsker gardiner eller persienner i. Du kan dog være på forkant at nedfælde dine ønsker til dit hjem, som I heraf sammen kan tage udgangspunkt i. Denne rådgivning er ligeledes gratis og uforpligtende.  

Super service med gardinbus.nu 

Med muligheden at se selve stofprøverne i ens hjem, gør det oftest ens valg meget nemmere, for hvad der skal købes af gardiner m.m. Beslutter du dig for tilbuddet som er indeholdt opmåling, sys dine gardiner så de passer perfekt til dit hjem. Herefter kommer gardinbus.nu igen forbi og hænger det hele op, hvoraf du kan nyde synet af det færdige og udsøgte resultat. Dertil er det gardiner, du kan have hængende mange år fremover, da gardinbus.nu står for høj kvalitet.  

Samme service til erhvervslivet 

Gardinbus.nu tilbyder ligeledes samme service til erhvervslivet. Det gør det heraf nemt at være forretningsdrivende. Det er blot at kontakte dem. Gardinbus.nu rådgiver ligeledes om pleje, så man som kunde sikres et godt køb mange år fremover.    

Bæredygtighed 

Med gardinbus.nu har du også muligheden for, at vælge bæredygtige materialer til både dine gardiner og rullegardiner. Farverne er med afsæt fra naturen, hvilket fordrer smukke og æstetiske gardiner som indbyder til ro og hygge. Materialet hertil er en kombination af polyester og genanvendeligt plast og giver et helt særligt look, som dertil er nemt at holde. 

Pris- og tilfredshedsgaranti 

Med en omfattende kundekreds tilfredshed, giver gardinbus.nu sine kunder en særlig garanti. Skulle du som kunde finde dine gardiner til en billigere pris efter syning, så matcher gardinbus.nu pris differencen. Et favorabelt kundetilbud som sikrer, at du som kunde altid trygt kan bestille dine gardiner hos gardinbussen.nu. Ønsker du besøg af gardinbussen.nu andre steder end i og omkring København, så er det muligt. Denne landsdækkende gardinservice findes også på deres hjemmeside. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.