Sådan løfter du dine medarbejderes motivation

frokostordning til små virksomheder

Hvis du gerne vil have udvikling og fremgang i din virksomhed, er et godt sted at starte på medarbejderfronten. Dine medarbejdere er motoren i virksomheden, og det er derfor vigtigt at have tilfredse, glade og motiverede medarbejdere. Hvis du i forvejen er en god leder, er der faktisk kun småting, der skal til, for at give dine ansatte en ekstra portion motivation. Det kunne eksempelvis være noget så simpelt som en frokostordning til små virksomheder. Læs bare med her.  

Frokostordning til små virksomheder   

Måltider, og især de gode af dem, har en stor indflydelse på vores evne til at yde et godt stykke arbejde. Med en frokostordning til små virksomheder, kan du give alle på arbejdspladsen sund, varieret og lækker frokost.  Hvis du investerer i en frokostordning til små virksomheder, kan du ligeledes sørge for, at dine medarbejder får et godt måltid hver evig eneste dag, så de måske endda glæder sig til at komme på arbejde. En frokostordning til små virksomheder betyder en virksomhed på omkring 100-200 medarbejdere. Frokostordningen består typisk af en varm ret, en salat med kulhydrater, proteiner og fibre, en grøn salat, pålæg, forskelligt hjemmebagt brød og osteanretning samt dessert en gang om ugen. Så alt i alt skulle der gerne være noget, som alle kan lide. Hvem ved, måske kan en frokostordning til små virksomheder også skabe en godt rum til samtale og tilknytning på et helt nyt plan.  

Øg samarbejdet med teambuilding  

Når du har fået styr på din frokostordning til små virksomheder, er det næste step at øge samarbejdet mellem medarbejderne endnu mere. Hvis dine medarbejdere har det godt med hinanden, vil det ligeledes øge motivationen for at levere et godt stykke arbejde. Du kan betale dig fra at få et professionelt kursus i teambuilding, som tager højde for lige præcis den måde, hvorpå din virksomhed er skruet sammen. Teambuilding kan bestå af mange forskellige, sjove og skøre aktiviteter. Måske foretrækker du og dine ansatte, at aktiviteterne skal foregå i naturen? Så bliver det nærmest måske sådan en hel overlevelsesdag. I kan også frit selv vælge, om jeres teambuilding skal forløbe i enten et par timer eller i flere dage, så I gør en tur ud af det. Her sætter fantasien faktisk næsten kun grænser. Du kan jo tage en snak med dine medarbejdere om, hvad de er mest til.  

Kontorartikler og kontormøbler   

Til allersidst kommer faktisk noget af det mest simple, men også mest nødvendige, som du kan gøre for dine ansatte. Hvis ud gerne vil have et godt miljø på arbejdspladsen, er det vigtigt, at du sørger for, at dine medarbejdere har adgang til essentielle ting og føler sig hørt. Hvis dine ansatte primært laver skrivebordsarbejde, skal de selvfølgelig have en ordentlig kontorstol at sidde i samt et godt skrivebord, der kan justeres, sænkes og så videre. Derudover skal der være adgang til kontorartikler såsom papir, blokke, blyanter, kuglepenne, printer, kopimaskine, tape, sakse, forskellige kontormaskiner, opbevaring og hvad du nu ellers forbinder med et kontor. Dine ansatte bliver irriterede, hvis disse nødvendige kontorting ikke er på plads.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.