Julius K9 er udstyr til din hund af høj kvalitet

julius k9

Julius K9 laver hundeseler, hundesnore og tilbehør til gåturen. Det er et mærke der er blevet yderst populær. Det er udstyr til din hund der er kendt ved høj kvalitet og findes i mange størrelser og farver, så du kan få præcis den du ønsker. Med hundeudstyr fra Julius K9 er du helt sikker på at få noget der kan tilpasses til lige præcis din hund og som vil være en hjælp når i skal på tur i det fri. Hvad end det blot er den sædvanlige gåtur i nærområdet eller i skal på langfart. Se det store udvalg af hundeudstyr fra Julius K9 i dag og find din egen favorit. 

Hundeudstyr der kan tilpasses i designet 

En af de mange fordele ved hundeudstyr fra Julius K9 er det store udvalg af farver og størrelser der gør, at du kan få lige præcis det design du ønsker til din hund. Det kan være at du ønsker et lyserødt sæt, hvor hundesele og hundesnor er samme farve, eller du ønsker at gå all in på skrappe farver med en hundesnor og en hundesele der har hver deres design. Yderligere kan du personliggøre din hundesele fra Julius K9, ved at få lavet et batch der kan sættes på siden at hundeselen med eget navn og som kan klistret på udstyret med velcro. Det kan selvfølgelig udskiftet henad vejen, men det kan også være en fordel hvis du har flere hunde med ens seler og gerne vil holde styr på hvis der er hvis. 

Hundeseler fra Julius K9 giver komfort til din hund 

Hvis du gerne vil have den største kvalitet og samtidig give din hund den største komfort på gåturen, så er en hundesele fra Julius K9 det helt rette valg. Her får du en hundesele der er nem at tage af og på, samtidig med at der er store tilpasningsmuligheder, så du er helt sikker på den sidder hvor den skal på din hund. Hundeselerne fra Julius K9 er ergonomisk formet og har et stort overfladeareal der gør, at det tryk der opstår når hunden trækker frem i selen, fordeles ud over et større område og dermed påvirker hundens krop mindst. Det er altså en hundesele der forebygger skader i nakke og skuldre og selvfølgelig et alternativ der er langt bedre for hundens halsregion, sammenlignet med et traditionelt halsbånd. 

Derfor skal du vælge en hundesele

At vælge en hundesele frem for et halsbånd, er det helt rette valg når du skal gå tur med din hund. For lige meget hvor pænt din hund går i snor, så vil der opstå tilfælde, hvor der bliver trukket lidt i linen. Dette er noget, der med et halsbånd, påvirker hundens fysik. Både i hals og nakke-regionen, men også dens komfort på gåturen. Ved at vælge en hundesele frem for et hundehalsbånd, så sikrer du, at der ikke opstår skader på din hund, som følge af at den måtte trække en smule, eller meget, i hundesnoren. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.