Har du styr på indretningen af dit hjem?

gubi møbler

En af de ting mange danskere, ja endda generelt alle individer, bruger ufatteligt meget tid på, er indretningen af deres hjem. Det kan være utroligt svært at finde den helt rigtige stil der passer til dig, og de du bor med. Bor du eksempelvis alene, med en partner eller er i en hel familie med småbørn, ja så er der masser af ting der skal overvejes i den måde du indretter dit hjem. Skal man eksempelvis købe møbler der kan klare end hvis hårdførhed, eller skal man i stedet investere i lidt dyrere, eksklusive og unikke møbler der afspejler ens personlige stil. Hvis du ønsker at få et indblik i et møbel brand der med sikkerhed udviser kvalitet, så læs endelig med.

Gubi møbler

Gubi møbler er et dansk møbel mærke, som sætter fokus på tidsløst design. Gubi blev grundlagt i år 1967 af Gubi og Lisbeth Olsen. Helt fra starten af Gubis grundlæggelse har virksomheden været baseret på produktdesign og -udvikling. Gubi er en virksomhed med et karakteristisk globalt udsyn, der på smukkeste vis søger at udviske linjerne mellem fortid og fremtid. De skaber altså møbler og designs, der er tidsløse og skal skabe sammenhæng mellem det der var, og det der kommer. Brandet har stor fokus på æstetik, tankevækkende design og innovation, og dette kommer klart til udtryk via deres smukke designs. Gubi har gennem årene samlet en ganske imponerende portefølje af designs, der omfavner en bred vifte af stilarter, og derfor passer ind i mange hjem. Gubi er især kendt for skalstolsserien i eget navn, Beetle-serien, Matégot og Pedrera serien, Adnet spejlet samt de populære lamper Gräshoppa og Cobra

gubi møbler

Find det der matcher dit hjem

At købe designermøbler er altid en investering, men det er også en måde for dig at udtrykke din stil og skabe et rum der afspejler dig, dine behov og din stil. Hvad end du ønsker at investere i et stuemøbel, der kan skabe stemning og hyggelige stunder for dig og dem, du ønsker at invitere over, ja så kan Gubis enormt mange smukke sofaer, eller deres skønne loungestole være lige noget for dig. Du kan finde deres smukke designs i mange farver, stilarter og størrelser. Hvad end du er til jordfarver, marineblå eller måske flaskegrøn, ja så kan alt dette lade sig gøre. Du behøver dermed ikke købe alle dine møbler i design, men kan eksempelvis investere i et stort møbel, eller måske to loungestole. Du kan også se de smukke spisebordsstole som Gubi har kreeret.

Find inspiration til dig og dit hjem

Du kan allerede i dag klikke dig ind på linket længere oppe, og se de smukke tidsløse designs Gubi skaber. Her kan du finde en masse inspiration til hvad disse møbler kan gøre netop for dit hjem. Derudover kan du finde et af de mange butikker rundt om i norden. Du kan eksempelvis finde en butik i København, hvor du med garanti kan finde det du leder efter, og få lige netop den hjælp du søger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.