Derfor skal du have et læringstårn til dit barn 

Læringstårn

Har du en lille nysgerrig der hjemme, som elsker at være inkluderet i alting, der sker i hjemmet? Vores børn sanser og lærer hele dagen lang, og derfor er de også enormt nysgerrige på, hvad der sker omkring dem. Det er svært, når man fra naturens side ikke endnu er højere, så det er svært for de små, at følge med i, hvad der sker over bordkanten. Her kan et læringstårn blive dit barns favorit børnemøbel, så de kan deltage i alt det spændende og sjove! 

Hvad er et læringstårn?  

Det traditionelle læringstårn til børn er formet som en solid trappe med få brede trin. Ofte kommer læringstårnet med 2-3 trin i justerbar højde, og dertil et stabilt stativ udenom, så barnet altid har noget at holde fast i.  

Læringstårn til børn er utrolig smart, da det muliggør, at dit barn kan deltage i alverdens aktiviteter, mens du selv har fuldkommen frie hænder. På https://hemmingseninterior.dk/collections/laeringstarne finder du flotte og praktiske læringstårne til alle aldre. Læringstårnene komme i robust materiale, som er perfekt til, at styrke balanceevnen og andre motoriske færdigheder.  

Få masser af kvalitetstid med dit barn 

Vores børn fortjener masser af samvær, leg og hyggestunder i deres opvækst. Kvalitetstid med vores børn er noget helt særligt, og her er læringstårnet et uundværligt møbel.  

Det kan eksempelvis bruges, når der laver aftensmad i køkkenet, så den lille kan følge med i alt der foregår. Brug læringstårnet til at få den lille med ved køkkenbordet, så kokkereringen kan beundres i øjenhøjde. Det er utrolig spændende at følge med i, hvordan mor og far koger pasta og skærer tomater. Der er også mange interessante dufte, måske endda ting der kan smages på.  

Et læringstårn har også en smart dobbeltfunktion som højstol, og kan derfor også bruges som en børnevenlig siddeplads omkring spisebordet. 

Et møbel til læring og leg 

Når barnet kan følge med i, hvad der foregår så lærer de også en masse nyt. Det er irriterende, når man gerne vil se, mærke og dufte det hele, men man ikke kan se over bordkanten. Med læringstårnet kan barnet lynhurtig komme op i øjenhøjde og følge med i det hele. 

Det gør, at barnet bliver en lille observatør i eget hjem. Det er også et fedt møbel, at bruge til for eksempel en sjov rollespils leg – kun fantasien sætter grænser her! 

Læringstårnet hjælper også barnet til, at blive mere selvstændigt. Når man ikke selv har højden, så må man bede mor og far om, at nå yndlingsbogen på hylden eller koppen på køkkenbordet. Læringstårnet kan fungere som et redskab, der hjælper den lille til selv at tage action. Samtidig styrkes motorikken og balancen, når barnet øver sig i at bestige tårnet. Det er utrolig vigtig at stimulere motorikken og sanserne, især i de første år af barnets liv, og her er læringstårnet et genialt redskab til formålet.  

Læringstårnet kan benyttes i mange år af barnets liv, da det vokser sammen med barnet. Trinnene kan justeres i højden, så tårnet kan bruges helt ned fra 1 års alderen og opefter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.