Sådan vælger du den rette håndtaske til dig

Håndtaske

Alle mennesker har brug for en smart lille håndtaske, når de er på farten. Der er flere ting, man altid er nødt til at have på sig, og der findes bare sjældent lommer, der er store nok til at holde på det hele. Men der findes så mange forskellige slags tasker, at det kan blive svært at vælge; hvad skal man gå efter?

En lille taske

En lille taske er god til dig, som ikke har brug for at have hele dit hjem med, når du er afsted. Den lille håndtaske kan bære det, der er mest nødvendigt; din pung, dine nøgler, din telefon, og måske et par ekstra småting såsom en kam, et plaster, en læbepomade og lignende. Der er ikke plads til notesbøger og vandflasker, så det er måske ikke den bedste taske, hvis du skal meget langt, men den er perfekt til små ærinder eller en aften i byen.

Håndtaske

En stor taske

Er du til gengæld typen, der føler sig mest tryg, når du har alt det, du nogensinde kunne få brug for? Så findes der heldigvis også en håndtaske til dig. Tasker kommer jo i mange forskellige størrelser, så hvis du vil have en bog, briller, ekstra tøj og madpakke med, er der mange flotte, store håndtasker, som du kan bruge. Her er der rigeligt med plads, så du kan trygt tage på længere ture og shoppe. Nogle har bare et behov for, at man altid er forberedt på enhver situation, så der findes selvfølgelig tasker, der kan opfylde det behov.

Mængden af lommer

Når du har styr på taskens størrelse, skal du også overveje, hvor mange lommer, du gerne vil have i din håndtaske. Nogle synes, at det er rart, når tasken har mange lommer. På den måde er der allerede et organiseret system lagt frem til dig, som du bare kan bruge. Andre foretrækker færre lommer, fordi de har deres eget system. Det kan for eksempel være i en stor taske, hvor man har bestemt sig for at have tøj i bunden, en vandflaske op langs siden og sin pung øverst, hvor man nemt kan finde den. I den situation er lommer mere irriterende end hjælpsomme. Derfor er du nødt til at finde ud af, hvad du selv bedst kan lide.

Taskens rem

Derudover har taskens rem også en del at sige. Med en håndtaske skal der selvfølgelig være en rem, som du kan holde i hånden, men de fleste foretrækker, at tasken kommer med flere muligheder. Måske er det en taske med mere end én rem, så det også kan være en skuldertaske? Det gør det nemt, hvis du står i en situation, hvor du pludselig skal bruge begge hænder.

Den perfekte taske til dig

Vi kræver alle sammen noget forskelligt af vores håndtaske, men det er ikke sikkert man selv ved, hvad det er. Sæt dig ned og overvej taskens størrelse, lommer og rem og se, om det ikke kan hjælpe dig med at finde den håndtaske, der er helt rigtig for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *